Zeildoeken: industrieel textiel en bachen

Zeildoeken industrieel textiel en bachen - Omdat een kind het verdientOmdat een kind het verdient

Welkom bij Leicon

Leicon maakt en herstelt bachen en industriële textielen voor de industrie, de landbouw en particulieren. Kwaliteitsvolle afwerking, scherpe prijzen en een snelle levertermijn zijn onze grootste troeven. Wij maken alles voor u: standaardprodukten maar ook ontwerpen volledig op maat.
Advies, service en snelheid voor dekzeilen: bij Leicon bent u aan het juiste adres!

SwimLane®

SwimLane®

SwimLane® Een zwembad voor echte zwemmers.Bent u op zoek naar een stevig opbouwzwembad, aan een democratische prijs? Een zwemstraat met lengtes tot 25 of 50 meter, waar u bovendien bijna het hele jaar door in kan zwemmen? Dan is de SwimLane® van Leicon de ideale oplossing.Een stevige ondergrond volstaat om dit bad op te plaatsen. U hoeft geen beton te storten, de grond moet zelfs niet volledig egaal zijn. De montage is eenvoudig en snel. Als u 's morgen start met opbouwen, dan kan u aan het einde van de dag al zwemmen. Een vergunning is niet nodig.De bodem en de wanden zijn geïsoleerd, waardoor er weinig warmte verloren gaat. Dankzij onze unieke afdekmethode moet u niet sleuren aan een zinkend zeil waarbij het vuil terug in het bad vloeit. Onze SwimLane® covers (optie) zij.. Lees meer


Transparant doek

Transparant doek

Bescherm uw medewerkers en zorg dat ze veilig naast elkaar kunnen werken als afstand houden niet mogelijk is. Leicon heeft een grote voorraad raamfolie of transparant (doorzichtig) zeil of doek waarmee u zelf afschermingen kunt maken. Prijs (excl. BTW en af fabriek) : €12,87 per m² (rolbreedte 140 cm).