Zeildoeken: industrieel textiel en bachen

Zeildoeken industrieel textiel en bachen - Omdat een kind het verdientOmdat een kind het verdient

Nieuws

Bubbel folie zwembad

Bubbel folie zwembad

In onze eigen zeilmakerij vervaardigen we ook bubbelzeilen of noppenzeilen voor zwembaden, volledig op maat. U koopt rechtstreeks in de fabriek, zonder tussenpersonen, dus de prijzen zitten alweer bijzonder goed. Leveringstermijn voor een omzoomd zeil: 1 week. U kan ook noppenfolie kopen, gesneden van de rol (maximale breedte 200 cm), dit kan de dag zelf afgehaald worden. VoordelenEen zomerzeil met noppen of bubbels vermindert de verdamping van het water en voorkomt algen waardoor je minder producten aan het water moet toevoegen. Een noppenzeil verhoogt bovendien de watertemperatuur, waardoor je het zwemseizoen aanzienlijk kan uitbreiden.

SwimLane®

SwimLane®

SwimLane® Een zwembad voor echte zwemmers.Bent u op zoek naar een stevig opbouwzwembad, aan een democratische prijs? Een zwemstraat met lengtes tot 25 of 50 meter, waar u bovendien bijna het hele jaar door in kan zwemmen? Dan is de SwimLane® van Leicon de ideale oplossing.Een stevige ondergrond volstaat om dit bad op te plaatsen. U hoeft geen beton te storten, de grond moet zelfs niet volledig egaal zijn. De montage is eenvoudig en snel. Als u 's morgen start met opbouwen, dan kan u aan het einde van de dag al zwemmen. Een vergunning is niet nodig.De bodem en de wanden zijn geïsoleerd, waardoor er weinig warmte verloren gaat. Dankzij onze unieke afdekmethode moet u niet sleuren aan een zinkend zeil waarbij het vuil terug in het bad vloeit. Onze SwimLane® covers (optie) zijn de oplossing; afsluiten en openen gaat snel en het vuil van de voorbije dagen blijft uit het water, dankzij de filterstrook.Personaliseer uw zwembad door de kleuren zelf te kiezen (wit, beige, lichtblauw, donkerblauw, lichgrijs, antraciet of zwart). Ook de contrastkleur voor de belijning (optie) kan u zelf kiezen (wit, zwart, geel, oranje of rood).

Transparant doek

Transparant doek

Bescherm uw medewerkers en zorg dat ze veilig naast elkaar kunnen werken als afstand houden niet mogelijk is. Leicon heeft een grote voorraad raamfolie of transparant (doorzichtig) zeil of doek waarmee u zelf afschermingen kunt maken. Prijs (excl. BTW en af fabriek) : €12,87 per m² (rolbreedte 140 cm).

Industriële Gordijnen

Industriële Gordijnen

Een van onze specialiteiten: productie van industriële gordijnen.Hier zie je het lassen van van verstevigingsbanden op een afscheidingsgordijn van 17,5 m lang x 13 m hoog.

Bedrukking zeildoeken mogelijk

Bedrukking zeildoeken mogelijk

Al onze zeilen kunnen ook bedrukt worden. U kan gewoon uw logo op een bache laten drukken, maar ook grotere afbeeldingen zijn mogelijk.

Leicon lanceert containernetten: lage prijs voor hoge kwaliteit

Leicon lanceert containernetten: lage prijs voor hoge kwaliteit

Containernetten, container afdekgaas en container dekzeilen in pvc: Leicon kan het allemaal snel leveren en tegen zeer scherpe prijzen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Speciale service voor aanhangwagens

Speciale service voor aanhangwagens

U geeft ons bij benadering de afmetingen van de aanhangwagen of van de bache die erop moet komen en wij maken prijs op. U brengt de aanhanger tot bij ons, zodat we hem kunnen passen. Indien u vooraf een afspraak maakt, dan produceren wij de overtrek terwijl u wacht. Reken op 90 min. voor een plat zeil en tot 3 uur voor een huif.